Loopbaanbegeleiding

Talent in Groei Loopbaanbegeleiding

Jouw gids naar professioneel succes!

 

Ben je op zoek naar richting in je carrière? Voel je je vastgelopen in je huidige baan of overweeg je een nieuwe professionele uitdaging? Bij Talent in Groei Loopbaanbegeleiding begrijpen we dat het vinden van de juiste loopbaanpaden een complex proces kan zijn. Wij zijn hier om je te ondersteunen bij elke stap van je professionele reis.

Talent in Groei Loopbaanbegeleiding is ontstaan in het netwerk van Samen Slimmer Groeien, expertisecentrum in hoogbegaafdheid in de samenwerking met Talentum. Omdat ook volwassenen onderpresteren, zoekend zijn naar hun talenten en daar doelgerichte hulp bij kunnen gebruiken. Je eigenheid ombuigen tot een troef in je talentontwikkeling begint hier.

 

 

 

Onze diensten:

1.     Individuele loopbaanbegeleiding: onze ervaren loopbaanexperten werken nauw met je samen om je sterke punten, vaardigheden en passies te identificeren. Samen ontwikkelen we een persoonlijk actieplan om je carrièredoelen te bereiken.

Het kan gaan om beroepsoriëntatie, CV optimalisatie, loopbaanontwikkeling en/of groeiplanning.

2.     Achievement Coaching: kom weg van onderpresteren en maak doelgerichte keuzes die je naar meer werkvreugde en betere talentontwikkeling brengen. Voor werkgevers die hun samenwerkers een boost willen geven in het verhogen van verbinding en productiviteit. Individuele begeleiding of in groep.

3.     Testcentrum voor hoogbegaafdheid, ADHD, ASS, kerntalenten.

 

 

Waarom Talent in Groei Loopbaanbegeleiding?

·      Persoonlijke Aandacht: bij ons ben je geen nummer. We geloven in persoonlijke aandacht en maatwerk om aan jouw unieke behoeften te voldoen.

·      Professionele Expertise: onze loopbaanexperten hebben uitgebreide ervaring in diverse sectoren gekoppeld aan deskundigheid in hoogbegaafdheid en beschikken over actuele kennis van de arbeidsmarkt.

·      Resultaatgericht: wij meten ons succes aan jouw succes. Smaen werken we aan meetbare doelen en streven we naar duurzame loopbaanontwikkeling.

 

Je kan bij ons terecht voor in totaal 7 individuele sessies loopbaanbegeleiding met onze deskundigen In OostendeHasselt, Turnhout, Herenthout of online videogesprek.

In deze individuele sessies ga je samen met hen aan de slag en:

 • herken je je competenties & kwaliteiten en ontwikkelt ze
 • maak je een duidelijk plan van aanpak dat een antwoord biedt op jouw vraag
 • we werken steeds op maat!

Aan het eind van elk traject krijg je een Persoonlijk Ontwikkelings Plan (POP). Dit is een duidelijk plan die je samen met onze deskundigen opstelt waarin je doelen staan vermeld en welke stappen je onderneemt om deze te bereiken.

Wie kan loopbaanbegeleiding krijgen

 • Je woont en werkt in Vlaanderen of Brussel
 • Je werkt momenteel voltijds / deeltijds als werknemer of zelfstandige
 • Je werkte minimum 7 jaar als werknemer of zelfstandige
 • Je volgde in de voorbije 6 jaar nog geen volledig traject loopbaanbegeleiding (2 loopbaancheques)
 
Wij zijn een erkend loopbaancentrum Talent in Groei

Tania Gevaert en Nicole Dewinter koppelen de expertise in loopbaanbegeleiding

Hoe start je jouw persoonlijk loopbaan coaching traject

 • Je kan aanmelden voor een gratis online gesprek van 30 minuten waarin je meer informatie krijgt over de manier van aanpak en wat loopbaanbegeleiding inhoudt. Na dit gesprek beslis je of je de loopbaanbegeleiding wil starten.
 • Voor de start van je eerste sessie loopbaanbegeleiding vraag je jouw loopbaancheques aan via de VDAB.
  Dit kan online via vdab.be/loopbaanbegeleiding of telefonisch via het gratis nummer 0800 30 700

  De 1ste loopbaancheque kost €45 en geeft recht op 4 uur individuele loopbaanbegeleiding. Binnen een periode van 6 jaar kan je 2 loopbaancheques aanvragen, de 2de loopbaancheque geeft je recht op 3 uur individuele loopbaanbegeleiding. Zo geniet je in totaal van 7 uur individuele loopbaanbegeleiding.

 • Je kan er voor kiezen om je individuele sessies loopbaanbegeleiding te laten doorgaan in Oostende, Hasselt,Turnhout of Herenthout maar je kan er ook voor kiezen dit te doen via een online videogesprek. Een combinatie van is natuurlijk ook mogelijk.

 • Wil jij weg uit je bore-out? Hier vind je wat inspiratie