Gratis content

OPGELET: Je hoeft je maar 1 keer aan te melden voor de nieuwsbrief om toegang te krijgen tot ALLE E-boeken
E-boek de slimme onderpresteerder

Gratis e-book!

De slimme onderpresteerder

Ik neem je mee in de wereld van de (hoogbegaafde) onderpresteerders, zodat jij ze straks niet alleen kan herkennen maar ook handvatten hebt om het onderpresteren te keren.

Ik startte hiervoor bij mijn eigen praktijk als studiecoach en ging op zoek naar pedagogische principes die jou de nodige handvatten kunnen bieden om het straks in de praktijk uit te voeren!

Samen Slimmer Groeien YouTube

Op het youtube-kanaal van Samen Slimmer Groeien mag je elke week een nieuwe video verwachten rond onderpresteren, hoogbegaafdheid, hoogsensitiviteit of Samen Slimmer Groeien zelf. 

Abonneer je snel & vergeet niet je notificaties aan te vinken! Zo weet jij als eerste wanneer we een nieuwe video uploaden!

E-book 7 Lessen in hoogbegaafdheid

Gratis e-book!

7 lessen in hoogbegaafdheid

Over hoogbegaafdheid gaan vele mythes rond.

Ze creëren onzekerheid bij ouders over hun hoogbegaafde kind. Dat maakt dat het kind niet de juiste aanpak krijgt, niet thuis en niet op school.

Dit gratis e-boek maakt komaf met de bekendste mythes.  7 mythes worden ontrafeld, uitgelegd hoe het dan wel zit én wat jij als ouder kan doen voor jouw hoogbegaafde kind!

Gratis e-book!

Het S.L.A.A.P.-protocol

Toen E en T me om hulp kwamen vragen voor hun hoogbegaafde dochtertje dat al 4 jaar niet doorsliep (!), dan inspireerde me dat om een heus S.L.A.A.P.-protocol uit te schrijven.

Ze gingen ermee naar huis en nauwelijks 1 week later lieten ze me uitgerust weten dat hun kind eindelijk doorgeslapen had. Ze was vlot naar bed gegaan en pas de volgende ochtend op een menselijk uur wakker geworden.

Veel rustgenot en eindelijk weer slaapvolle nachten!

E-book Go achieve ! Tania Gevaert Samen Slimmer Groeien

Gratis e-book!

Go achieve!

Zet met dit gratis e-boek de eerste stappen op weg naar de top! Tijd om het onderpresteren om te zetten naar excelleren!

Samen werken we de achievement gap weg!