Ellen Sutens

 
Gegevens

Wateringstraat 13
3910 Neerpelt

011 92 03 27

0472 82 91 79

kinderpraktijk@dejongeling.be

 

Doelgroep: kleuters, basisschool, jongeren, ouders 

 

Ellen is kinesitherapeute, psychomotorisch therapeute. Zij is gespecialiseerd in vroegbegeleiding, begeleiding bij schoolse moeilijkheden, psychomotorische revalidatie. Haar praktijk bevindt zich in Neerpelt, De Jongeling. Ellen is co-initiatiefnemer naast Tania van de Groeigroep op woensdag voor kleuters met ontwikkelingsvoorsprong.

Vanuit haar ervaring zal zij ook bij Samen Slimmer Groeien kinderen en jongeren en hun ouders begeleiden. Ellen geeft ook weerbaarheidstraining aan gevoelige kinderen. Ze versterkt het team in kader van twice exceptionality. 

In de praktijk werk ik o.a. met kleuters en lagere school kinderen van wie het schoolse traject door een ontwikkelingsstoornis, lateralisatiemoeilijkheden, leerstoornis,.. al dan niet in combinatie met een hogere begaafdheid en/of een hogere gevoeligheid moeizaam verloopt.

 

In samenwerking met het kind, de ouder en de school zoeken we naar een totaalaanpak opdat het kind zich beter in zijn vel voelt en zijn mogelijkheden leert ontdekken en gebruiken.