Christel Moerman

 
Gegevens

De Groeipraktijk

Zandvoordeschorredijkstraat 66,

8400 Oostende

0497 33 86 92​

christel.moerman@samenslimmergroeien.be

www.samenslimmergroeien.be

 

Hallo, ik ben Christel - auticoach - loopbaanbegeleider 

Ik startte mijn carrière met een diploma licentiaat vertaler, inmiddels ben ik een andere weg ingeslagen. In de De Groeipraktijk voer ik intakes en opvoedingsondersteuning. Ik ben gespecialiseerd in autisme. 

Samen met Tania sta ik in voor de loopbaanbegeleiding. 

 

Op professioneel vlak ben ik jaren actief geweest als contracts & product manager in de toeristische sector tot de dag waarop ik besliste om mij volledig in te zetten voor de zorgen van mijn autistische zoon en zijn 2 zussen. Het is een bijzonder uitdagende weg geweest waarbij ik geleerd heb om heel veel structuur aan te brengen in ons huishouden, engelengeduld op te brengen, crisismanager te spelen en waarbij ik vooral heel veel kennis heb verzameld inzake autisme en sinds kort ook rond hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid.

De opvoeding en begeleiding van mijn autistische zoon is een warm succesverhaal. Ik ben er daarom des te meer van overtuigd dat met de juiste aanpak, openheid en de nodige dosis positivisme en mildheid autistische jongeren en hun ouders samen hun weg kunnen vinden!